Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Det er ikke nemt

Jeg er fars pige. Og hvad gør fars pige, når far bliver syg. Hun holder ud. Jeg undre mig over jeg ikke får det største angst anfald, men det har jeg altså ikke fået.
Jeg har været så sej. Måske ved kroppen, hvornår det virkelig gælder? Jeg er så stolt af mig selv. Tænk at jeg magter alt dette. Ja undskyld for at jeg klapper mig selv på skulderne, men der står ikke lige frem nogen i kø.

Jeg har tidligere skrevet om stilheden før stormen, og det er måske nu. Jeg har tænkt tanken om det måske er nu, jeg nærmere mig tiden, hvor jeg mister min far. Man siger det er det første dødsfald, der er det værste. Og det har jeg jo oplevet for 15 år siden. Og der var det ikke engang familie.

Man kan ikke komme uden om at vi alle skal væk herfra engang.

Hvis jeg ikke lige får skrevet her i bloggen, ved I hvorfor.

Håb og god bedring til alle :)

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Tag(s): ,
Kategori(er): Ikke kategoriseret
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2010/03/23/det-er-ikke-nemt/trackback/

En kommentar til Det er ikke nemt

Du kan følge kommentarer til dette indlæg igennem dette RSS feed.

  1. Nethe Bugtrup siger:

    så – fy! Vil du godt lade være med at undskylde for at være stolt af dig selv. Pral lidt mere – det er sundt og alle burde gøre det!

    Og lad være med at tænke for meget over hvorvidt og hvornår du skulle få et anfald. Ja – det er ganske vidst meget ubehageligt i situationen, men du ved jo hvad der sker, når det sker. I stedet koncentrer dig om dine følelser omkring din fars sygdom og at han skal væk herfra, mærk efter og sig fra, hvis der er noget du ikke magter (også selvom du måske gør det alligevel) og sig til, hvis du har brug en skulder at græde ud ved, en til at lytte eller bare en til at være der :)

    Kærlige og medfølende tanker herfra…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


− 2 = 6

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>