Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Nyt job

Den 2/1 2014 starter jeg nyt job. Der er måske ikke så meget “Street crédit” ved det, men tror jeg kommer til at elske det. Jeg skal være værtinde på et lev/bo sted.  Det er et plejehjem, hvor jeg skal lave smørrebrød og bage til de ældre. Når man som mig elsker at lave mad og bage, er det jo perfekt. Det er fra kl. 9 til kl. 13 hver dag og det ligger 7 min fra hvor jeg bor.

Det var først efter jeg fik jobbet, jeg kom til at tænke på “de dør jo”……… Ja det gør vi alle, men når de bor der, er det ligesom sidste station. Mit problem er at jeg binder mig til folk. Tænk hvis man hygger med fru. Hansen den ene dag og hr. Jensen den anden dag og tredje dag er en af dem måske død. Det bliver et værre hyleri. Men glæder mig til at høre de gamles historier og invitere dem med i køkkenet. Jeg håber jeg kan give dem lidtsjov og spas i hverdagen.

og så er der nye armbånd på vej. Tak til akselogko.dk Og det bliver silikone igen. Med præget visdinangst.dk og det er sort og med hvid farve nede i det præget. Det er uden alle de farlige giftstoffer. Det var godt nok lidt dyre end før, for det prægede koster mere. Men www.akselogko.dk kunne lave os et ok tilbud.

slut for nu. Julen nærmer sig og jeg mangler kun en gave.

Glædelig jul til jer alle (uden angst tak)

Dorthe

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Tag(s): , , , ,
Kategori(er): Angst, Armbånd
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2013/12/12/nyt-job-2/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 − = 7

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>