Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Vildt

Først i Dagbladet, så i tv Lorry og snart i Hjemmet. Klapper mig selv på skulderen, over at jeg er dygtig til at få Vis Din Angst frem, så alle kan opdage det. 

Har fået utrolig mange mails tilbage over hvor godt jeg har gjort det. Og jeg er da også stolt, men for mig falder det helt naturligt. At hjælpe andre ligger tæt på mit hjerte. 

I mit nye job, laver jeg morgenmad og frokost til 10 ældre. Det er så fantastisk og jeg elsker mit job. De er så glade og jeg får øvet mig på “gamle” retter. Laver nu de dejligste frikadeller og har også lavet wales boller og det var slet ikke så svært. 

Så har jeg officielt fået en kæreste. Søren. Og ham er jeg glad for. Hyggeligt at være to, når man normalt er alene. Han kender alt til min historie, og han syntes jeg er sej. jeg har endnu ikke haft et angstanfald når jeg har været sammen med ham. Og det håber jeg heller ikke jeg får. Den ultimative prøve er d. 9/4, hvor han har inviteret mig til Barcelona. Det bliver så godt. Glæder mig som et lille barn. 

Slut for nu. Igen tak til alle dem der har meldt sig som mentor. 

Dorthe 

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Tag(s): , , , , , , , ,
Kategori(er): Angst, Armbånd, hverdag
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2014/03/20/vildt/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


− 2 = 1

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>