Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

“Hvordan går det dorthe?”

Det går pisse godt. Kort og godt.  Ikke en snert af noget. Har endda været på ferie i sommerhuset med kæresten i 10 dage. Ingen problemer. Skulle møde en masse af hans venner……. Ingen problemer. De syntes jeg var fantastisk. Hvor er jeg dog heldig. Jeg er sgu da beviset for, at der er en vej ud af angsten. 

På jobbet går det også godt. Jeg laver de mest fantastiske kager og brød til de ældre.  De var lykkelige da jeg idag kom hjem fra ferie. Det fejrede vi med fiskefilet med hjemmelavet remulade og italiensk brød. 

En sommerhilsen til alle jer der ude “0)

Dorthe

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Tag(s): , , , ,
Kategori(er): Angst, Armbånd
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2014/06/30/hvordan-gaar-det-dorthe/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 5 = 8

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>