Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Terror

Møj, møj og møj. Så var det vores tur. Og ja jeg har en mening omkring det. Må man ytre sig? Tør man ytre sig? Hvor meget må man sige?

Jeg vælger at sige, dette er ikke en kamp mod muslimer, ikke for mig, men en kamp mod terror. Jeg er komplet lige glad om folk er fra bagdad eller ballerup, men jeg nægter at være bange i mit eget land. Det er nu man skal stå sammen. Om man er jøde, muslim, katolik eller bare som jeg, en der et eller andet sted, tror på det bedste i mennesket. Er tit hos min kæreste, midt på Østerbro hvor det hele udspillede sig. Ikke sjovt at komme søndag og blive mødt af kampklædte politibetjente. Hør her, jeg kommer fra Greve, og der har vi fred og ro (næsten)

Men bliver jeg angst? Nej det gør jeg ikke. Jeg nægter. Jeg fik en mail fra en, der skrev det ikke var passende, at jeg “viste flaget” på facebook. Hun mente ikke det høre til det. Men det er min side og det er mig der vælger at ytre mig. Jeg mener bestemt også det handler om angst. For fremtiden for vores børn og for os selv.

Nu slutter jeg for maden står på bordet.

Dorthe

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Kategori(er): Angst, Armbånd, hverdag, terror
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2015/02/19/terror/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 + = 13

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>