Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Lang tid siden

Ja det er ikke meget jeg har fået skrevet. Det går jo godt. Bor mest hos min kæreste og har ikke haft angst anfald i lang tid. Men kan mærke den ligger i baghovedet og venter.

Har været lidt stresset. Min hus er til salg og har været det i 10 md. Troede lige det var solgt, men desværre. Havde lige fået styr på det hele. Er spændt på hvordan jeg reagere, når jeg helt skal slippe Greve og min mor og far. Og problemet med at flytte fra 170 m2 til 60 m2. Hold da kæft jeg har meget. I weekenden skal jeg til bryllup med min kæreste, men venner på min side. Har købt den flotteste kjole. Sjovt nok er jeg slet ikke nervøs eller noget. Nok fordi jeg er tryg med min kæreste.image

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Kategori(er): Ikke kategoriseret
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2015/06/17/lang-tid-siden/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


1 + = 5

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>