Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Nyt år……… 2016

Så starter vi forfra… Altså med et nyt år. Sidste år i november, var det 20 år siden jeg fik mit første angst anfald…. Husker det som igår…. lukker jeg mine øjne, kan jeg se det hele for mig, føle det samme og huske tanken om det aldrig går over. Men det gjorde det. Fornylig blev jeg lige ramt igen….Pis pis pis. Måtte tage lille seddel frem, hvor der stod “Det går over”, for jeg har svært ved at overbevise mig selv om det, når angsten er der. Hold kæft, man skal passe på sig selv. For mange arrangementer, for meget om ørene, en syg far, et hus der skal sælges…… Det blev lige for meget. En syg far og et hus der skal sælges, kan jeg ikke gøre så meget ved, men jeg kan skrue ned for blusset.

image

1.3 skal jeg på ferie…… hold da kæft jeg glæder mig. Men jeg husker også alt for godt, det angst anfald jeg havde i bangkoks lufthavn, hvor jeg måtte tage 2 af de små lyserøde piller……  Husker turen fra Hua Hin med min søster og bilen der måtte køre ind til siden hele tiden, fordi jeg skulle på toilettet. Angsten for ikke at nå flyet………Det var også her min søster for første gang, så når jeg havde et angst anfald. Senere fortalte hun at hun var mest nervøs for, at vi ikke nåede flyet, da jeg skulle på toilettet hele tiden. I lufthavnen ringede jeg panisk til min læge og på grund af tidsforskel, var hun der. Jeg hylede og sagde at pillerne ikke virkede. Hun talte med mig, mens jeg gik ind i flyet og jeg satte mig og faldt til ro. Nåede ikke engang at opdage vi lettede. Der slog pillerne til. Vågnede 7 timer senere og alt var godt…. Og ja som i nok kan regne ud, går turen til Thailand. Men denne gang er det med min kæreste og de små lyserøde har jeg også med. Men lige nu prøver jeg ikke at tænke på det. Jeg har det fint og har nogenlunde styr på det hele. Jeg skal bare slappe af og glæde mig. Kort sagt jeg skal ikke lave en skid den næste md. Bare på job og hygge hjemme :o)

Dorthe

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Tag(s): , , , , , , , , ,
Kategori(er): Angst, Armbånd, hverdag
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2016/01/24/nyt-aar-2016/trackback/

En kommentar til Nyt år……… 2016

Du kan følge kommentarer til dette indlæg igennem dette RSS feed.

  1. Vivian siger:

    Åh, så godt at læse – ikke at du og andre har angst, men at jeg ikke er alene om det! Bliver medicineret og har gået til kognitiv adfærdsterapi – ikke hjulpet! Prøver nu healing, i håb om hjælp! Bliver man da aldrig ude af det? Kram med tanker!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


7 − = 6

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>