Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Livet er skønt….

altså lige nu. Sådan er det altid – nogle gange er det godt og andre gange er det dårligt. Lige nu er det altså godt. Bortset fra jeg er på skrump og det er svært. Sjovt man kan holde op med at ryge, men ikke med at spise. Elsker bare god mad.

Som mange af Jer ved, mistede jeg min far d. 1/10-16. Det var hårdt, men jeg er stadig så positiv overrasket over hvor godt det gik. Alt hele min verden ikke faldt sammen og at jeg ikke fik verdes største angstanfald. Mange bliver ved med at sige, at jeg endnu har haft en reaktion. Jamen det har jeg da hele tiden. Der går da ikke en uge hvor jeg ikke hyler. Er det sådan man måler det op. Sorg er så forskellig. Min far var meget syg de sidste år, og det var mig, mig, mig hele tiden der skulle både det ene og det andet. Og tro mig, det var ikke et problem for mig, at skifte ble eller karteterhane

Men jeg tillader mig at sige det også var en lettelse. Han var sgu en satan til det sidste, uanset hvor højt jeg elskede ham. Min søster havde fødselsdag den anden dag, og hun lavede en opdatering ghvor hun skrev “første fødselsdag uden min far”, måtte så skrive ” bare rolig han var ikke kommet alligevel” og det er rigtigt. Han gad ikke at bevæge sig uden for en dør. Så ja man elsker sine forældre ubetinget. SLut for nu – SES

Om Dorthe Pedersen

Fandt på Vis Din Angst armbåndet, og står bag siden visdinangst.dk
Kategori(er): Angst, Armbånd, død, hverdag, Ikke kategoriseret
Trackback URL: http://visdinangst.dk/2017/03/08/livet-er-skoent/trackback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 4 = 9

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>