Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

BrevkassenBrevkassen » Angst » Generaliseret Angst » Hjælp - holder det nogen sinde op??Hjælp - holder det nogen sinde op??

Spørgsmål ID: 9
af marianneHej

Jeg har de sidste 3 måneder været syg med vægttab, hjertebanken, høj puls, myrekryb og uro i hele kroppen - og lægen siger nu at jeg har panik angst og generaliseret angst. Jeg er begyndt i terapi (kognitiv psykoterapi) Det hjælper også lidt, men desværre er der ingen der kan svare mig på følgende. Måske er der nogen her som kan hjælpe

- hvorfor bliver min uro i kroppen ved ?
- hvad kan have udløst min angst?
- når jeg har et panikanfal - hvorfor bliver de fysiske symptomer ved resten af dagen?

Jeg er blevet undersøgt for forhøjet stofskifte og går nu og venter på at skulle have min mave undersøgt, men lægen mener bestemt ikke at jeg fejler noget fysisk - det er kun psykisk. Jeg har bare meget svært ved at forstå at det kun kan være det psykiske der kan udløse alle de symptomer i kroppen. Slipper man nogensinde tanken om at hjertet stopper eller at man dør??

Jeg håber der er nogen der kan fortælle lidt om deres erfaringer

mvh
Marianne

Svar

Hej Marianne,

Inden jeg starter vil jeg lige anbefale at du ser denne video. Den taler bl.a. om hvorfor angst sætter sig i kroppen rent fysisk, og hvorfor symptomer ikke bare forsvinder:

http://www.youtube.com/watch?v=EJXOklgO3AI

Derudover svarer jeg lidt nærmere her:

http://www.youtube.com/watch?v=LQSlju1jgn4

De bedste hilsener

Brian