Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Historier

← Gå tilbage til oversigten

Min fortid


Hej alle.

Er ikke sikker på hvilken form for angst jeg har MEN..

For ca 2.5 år siden var jeg så \"dum\" og gå med i en rocker klub (grundet jeg var nede pga en kæreste.. og fandt meget hurtigt ud af at det miljø ikke var og er noget
For mig så jeg valgte at skifte nr og ikke opholde mig hjemme på min adresse for at undgå at være hjemme hvis nogen af dem
Kom forbi for at kræve penge/tæske mig.
Og det er nu 2.5 til 3 år siden nu og frygter det stadig.
Kigger mig altid over skulderen når jeg er ude steder rundt omkring og tog til lægen godt og vel halvandet år efter jeg var \"forsvundet\" grundet et anfald af en art hvor jeg VIRKELIG følte jeg skulle dø.. Og forklarede ham historien omkring det hele i små doser/træk.\' Og fik så nogle piller (sertralin) hed de..
De virkede også det første stykke tid men familien og en ny kæreste kunne konstatere at jeg fik for stort et personlighedsskift og valgte at ligge dem på hylden og tiden gik der gik ca 9 mdr og så fik jeg en uge med natte arbejde og allerede efter den første dag kunne jeg mærke jeg begyndte og få det underlig indvendigt i kroppen.. Og så
Gik der en dag mere og så fik jeg smerter i lungerne (en brændende fornemmelse i øvre og nedre dele af lungerne og en brændende og nivende fornemmelse. ( er ryger og straks blev jeg virkelig bange for det var lungekræft og jeg skulle dø meget snart.. Og der gik en 4-5 dage med disse smerter og de blev ved og var bange for at ringe til min læge og netop finde ud af jeg havde kraft og jeg snart skulle forlade alt omkring mig i en kiste. Men fandt modet frem og fik en tid og Min læge tog prøver for lungebetændelse osv.. Og alle mine tal var fine og som de skulle være.. Og så spurgte jeg min læge om det kunne være kraft og det sagde han nej til for hade slet ikke disse symptomer.. Og så forklarede jeg ham hvordan jeg gik og havde det med min fortid og der fandt han svar.. Han siger jeg lider af angst, stress og en depression..
Og tager nu nogle Accord Quetiapin 25 mg og tager 4 stk hver aften inden jeg skal i seng og de slår mig ud som et lyn..
Vil sige de hjælper me nogle aftener (2-3 gange om ugen) får jeg nogle vilde tvangstanker om at jeg ikke vågner igen og jeg skal dø..
Er så flyttet hjem igen men er stadig pisse bange for der kommer nogle og bil tæske mig og når jeg feks bliver kørt et sted hen af min mor evt så er jeg stadig vildt bange for hun køre galt og jeg bliver ringet op at hun er afgået ved døden..
Frygter stadig jeg dør ved alt hvad jeg laver.
Kan ikke gå ved en vej og der kommer en bil uden at tænke at det er \"dem\" og nu kommer de og smadre mig...
Når jeg er i Køge hvor klubben ligger jeg var medlem af gemmer jeg mig enten ba solskærmen eller kryber ned i sædet i bilen.
Det var min historie og. Håber på nogle svare om hvad jeg kan arbejde med gøre anderledes hvis man kan sige det sådan..

Om michael89

Hej. Hedder michael og er 24 år gammel. Normalt er jeg en super glad og positiv ung fyr men de sidste par år har det ændret sig drastisk.

1 kommentar

  1. Dorthe Pedersen siger:
    Tak for din historie. Både angst og frygten for klubben er en dårlig kombination. Håber du får den hjælp du har brug for.
    Dorthe

Skriv en kommentar


Du skal logge ind for at kunne skrive kommentarer til historier.


Opret bruger    Log ind