Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Historier

← Gå tilbage til oversigten

Angsten styrer mit liv!!!


Jeg ved egentlig ikke hvilken form for angst jeg har.. har ikke fået nogen diagnose, og det ved jeg heller ikke om jeg er interesseret i..
Jeg skriver her, fordi jeg har brug for at snakke med nogen om det her som kan forstå det..
Som barn havde jeg selektiv mutisme.. altså det tavse barn, og når jeg tænker tilbage på det kan jeg godt se at det har været en angst.. jeg ville ikke nogen steder, jeg ville helst bare være hjemme ved mine forældre..
Men der blev så ikke rigtig taget hånd om det dengang.. og derfor har jeg så en angst i dag jeg føler styrer mit liv..
Jeg har noget der hedder vaginisme, altså spændinger i mit underliv.. som jo så kommer af angst.. ud over det har jeg meget svært ved at være alene, jeg skal helst have en fyr/kæreste hele tiden.. eller være sammen med vennerne hele tiden.. faktisk tanken om at være alene piner mig helt vildt.. det at føle sig ensom.. når jeg har en kæreste, er jeg evig bange for at han går fra mig.. og som regel sker det også til sidst.. om det har noget med min angst at gøre at han så gør det.. det er jeg ikke helt sikker på.. Jeg har prøvet forskellige terapi former.. godt nok ikke baseret på angst.. det var nok mere bare fordi jeg havde det dårligt.. og ikke vidste hvad der var galt med mig.. Men jeg starter så hos en psykoterapeut på torsdag som er specialiseret i angst.. jeg håber virkelig hun kan hjælpe mig.. for synes angst er en forfærdelig lidelse at have.. jeg kan ikke nyde mit liv.. tværtimod føler jeg nogen gange at mit liv er alt for langt.. og det er som om at det værste ikke ville være at dø, det værste er ensomheden.
Måske der er nogen der har nogen gode råd, og har erfaringer med psykoterapeuter.. jeg føler mig ret alene med det her.. selvom jeg langt fra er den eneste der har en angst.. men jeg har aldrig rigtig snakket med nogen om det før..

Mvh Ninna.

Om NVH86

NVH86 har ikke givet en beskrivelse af sig selv.

1 kommentar

 1. Dorthe Pedersen siger:
  Hej ninna.
  Hvis du har lyst, kan jeg finde en mentor til dig. Det er en der har eller har haft angst, men som har overskud til at hjælpe.. De sender minimum en mail om ugen og deler ud af de\"værktøjer\" de har til afklare angsten.
  Du kan sende en mail på kontakt@visdinangst.dk
  Hilsen
  Dorthe
  Vis din angst

Skriv en kommentar


Du skal logge ind for at kunne skrive kommentarer til historier.


Opret bruger    Log ind