Vis Din Angst
"Jeg gør det, min mor gør det, søster gør det,
Karina gør det, Frederik gør det, Vivian gør det og
Reneé Toft Simonsen gør det. Går med armbåndet
"Vis din angst"
Vis Din Angst

Mentor ordning

Dorthe

Mentor søges!

Har du eller har du haft angst, og har du overskud og lyst til at hjælpe andre?
Så var det måske noget for dig at blive mentor.
Med en mentor, menes en der har overskud og kan hjælpe andre. Som mentor er man ikke behandler, men er en der kan lægge øre til andre der har det svært. Måske har man nogle gode ideer eller værktøjer til at dele ud af.
Jeg er selv blevet mentor, og det er dem der sætter reglerne for hvornår og hvordan vi skal skrive sammen. Det kan være spørgsmål jeg skal svarer på eller følelser omkring et vist emne.
Nogen gange er det bare rart, at tale med andre der har/haft angst.
Mange har spurgt om noget netværk, og det er også med i mine overvejelser, men da mange også lider af social angst, kan det være svært at komme ud af døren.
Så har du overskud, så send mig en meddelelse med info omkring dig selv, så kan jeg formidle en kontakt til en der søger en mentor.
Klik her for at gå til kontaktformularen

Mentor Tilbydes

Har du brug for at der er en der lytter til dig? Og en der ved hvordan du har det? Så send mig en meddelelse og fortæl lidt om dig selv, så skal jeg se om der er en i vores mentor gruppe der kan hjælpe dig. Det er dig der sætter reglerne, for hvor tit I skal skrive sammen og hvordan det ellers skal forløbe. Måske går du rundt med en masse spørgsmål, som en af os måske kan svarer på.
Vi er ikke behandler, men nogen med angst eller tidligere angst, der har overskud til at lægge et øre til.
Klik her for at sende en meddelelse via kontaktformularen